Món Esport
El Camp Nou, una opció rebutjada pel decisiu Barça-Atlètic de Madrid femení
  • CA

El Barça s’ha plantejat seriosament la disputa del partit entre el primer equip femení i l’Atlètic de Madrid (diumenge, 20:00h), decisiu per a la Lliga Iberdrola, al Camp Nou. El primer equip masculí juga el seu partit a Màlaga i el Barça B impedeix, amb el duel davant el Numància el diumenge a les quatre de la tarda, que el Miniestadi pugui acollir el partit entre els dos candidats al títol de Lliga. Les dues úniques opcions restants eren el Camp Nou -disponible- i la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on el femení hi disputa habitualment els seus partits.

Fonts del club blaugrana asseguren a El Món que la possibilitat que el partit -que enfrontarà el primer i segon classificat de la lliga femenina- es disputés a l’Estadi era cent per cent real. De fet, l’opció del Camp Nou s’ha posat sobre la taula de l’staff tècnic del primer equip de noies, que finalment ha decidit rebutjar la proposta per motius estrictament esportius. “Ho vam proposar, ho volíem fer, però l’entrenador no ho va veure clar, sobretot per les dimensions del camp”, expliquen des dels despatxos del club blaugrana. “Les jugadores no estan acostumades a un camp tant gran”, insisteixen per justificar la resposta de Fran Sánchez.

 

A la zona noble del Camp Nou tenien clar que l’escenari podia funcionar. Amb el primer equip jugant dissabte, el Barça B disputant un partit important quatre hores abans al Miniestadi -ben a prop- i amb una bona campanya publicitària, “potser no haguéssim omplert, però podríem haver aconseguit atraure a la vora de 60.000 persones”, en un partit decisiu per al títol de Lliga.

Finalment, el Barça-Atlètic de Madrid es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les noies barcelonistes rebran la visita del líder del campionat amb l’opció de superar-lo en la classificació. El conjunt madrileny té 54 punts, un més que les catalanes, que tindran l’oportunitat de capgirar una Lliga aixecada pel mateix Atlètic de Madrid la temporada passada. El tercer classificat, l’Athletic Club de Bilbao -campiones el 2015-16- se situa a tretze punts de distància de les blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa