El Camp Nou segueix essent un temple de reivindicació nacional

El feu blaugrana s'ha tornat a manifestar a favor de les institucions catalanes i en contra de la repressió, en un partit de mínima transcendència esportiva

No ha calgut arribar ni al minut 17 i 14 segons. El Camp Nou ha tornat a ser un clam en contra del a repressió de l’Estat espanyol i en favor de la independència i de la llibertat d’expressió. Els afeccionats presents a les graderies han defensat les institucions catalanes i l’alliberament dels presos polítics en una nova jornada històrica, en la qual el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy ha anunciat l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per tal d’intervenir el Govern de la Generalitat de Catalunya i els mitjans públics del país.

Des del minut 1, la majoria del públic present a l’estadi blaugrana ha destinat la força de la seva veu a manifestar-se contra la decisió de l’Estat espanyol. Com si es tractés d’una continuació a la concentració convocada al centre de Barcelona per aquest dissabte, amb èxit total de convocatòria i amb la presència del president Carles Puigdemont i de l’alcaldessa de la ciutat Ada Colau, els afeccionats del feu barcelonista no han cessat en les seves reivindicacions polítiques.

 

Instats pel vigor de l’Espai d’Animació, l’afició blaugrana ha reclamat la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, sota el crit unànime de “llibertat” i ha insistit en exigir la independència de Catalunya amb la reiteració del ja habitual crit d’“in-inde-independència”. Arribat el minut 17:14, la reivindicació ha estat més majoritària que mai.

 

 

 

Més informació

Nou comentari