Món Esport
El Camp Nou es regira contra Tebas
  • CA

Tal com estava planejat, al minut 12 el Camp Nou ha xiulat contra el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas. No ha sigut una esbroncada com les que rep la UEFA, però és que el campionat estatal no té himne i es fa més difícil poder focalitzar l’enemic. En tot cas, ha estat sonora i general. Aquesta setmana Tebas havia mostrat certa comprensió amb el llançament d’una ampolla a Mestalla al cap dels jugadors del Barça, als quals va qualificar de comediants i de fer-li sentir “vergonya”. Un dia després el comitè de Competició, en una actitud inèdita, va reprovar també als futbolistes blaugranes.

L’historial de Tebas és ampli i conegut. Va militar molts anys a Fuerza Nueva, va afirmar fa poc que a Espanya li convindria un dirigent com Le Pen, el líder de la ultradreta francesa, i sent president de tots els clubs s’ha declarar madridista fins a la medul·la. No és estrany, doncs, que sigui un personatge que provoqui recels entre els aficionats del Barça. De fet, no ha semblat per casualitat, avui s’ha cridat independència al minut 17 i 14 segons amb més força de l’habitual, tot i ser un partit de perfil baix.

 

 

 

 

25a derrota del Granada a l’estadi

 

Fora d’això ha estat un duel bastant desengelat, poc brillant futbolísticament, d’entreguerres a l’espera de la visita del Barça dimecres al camp del City a la Champions. I és que el Granada s’ha erigit amb un dels rivals més febles ofensivament que hagin passat pel Camp Nou. A penes ha creuat el mig camp i el Barça, a mig gas, ha viscut del gol de Rafinha.

El partit no passarà a la història, però sí que engreixa el nefast bagatge dels andalusos a l’estadi. La d’avui és la vint-i-cinquena derrota (23 de Lliga i dues de Copa del Rei) del Granada a Barcelona. Mai hi ha puntuat. És l’adversari amb pitjors registres al camp barcelonista des que es va fundar la lliga la temporada 1928-29. Així que el guió s’ha complert, encara que fos un encontre avorrit i amb un únic gol. Tres punts obligats per als de Luis Enrique en la persecució del Madrid. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa