El Brasil també defensa la innocència de Rosell: “La CBF no se sent perjudicada per ell”

Michel Assef, advocat de l'expresident de la Confederació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira, ha explicat a l'Audiència Nacional els detalls de l'acord entre la CBF i l'empresa de Rosell???????

Sandro Rosell i Pau Molins, el seu advocat, a l'Audiència Nacional.

Sandro Rosell i Pau Molins, el seu advocat, a l’Audiència Nacional. | EFE

Segona jornada de la segona part del judici a Sandro Rosell per blanqueig de capitals i pertinença a una organització criminal després de les presumptes comissions il·legals que l’exmàxim mandatari del Barça hauria cobrat per la venda dels drets de transmissions televisives de partits de la selecció brasilera de futbol. Aquest dilluns, Dirk Hollstein, director de drets esportius d’ISE, va ratificar de forma contundent la versió relatada per l’expresident culer; un dia després, ha estat l’advocat de l’expresident de la Confederació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira, qui ha explicat els detalls de l’acord entre la CBF i l’empresa de Rosell.

 

Teixera no ha pogut acudir al judici perquè, com a conseqüència d’un transplantament de ronyó, està “molt delicat de salut”. Ha estat el seu advocat, Michel Assef, qui s’ha desplaçat a l’Audiència Nacional per desmentir que el seu representat ni Rosell tinguin oberta cap causa al Brasil: “No hi ha absolutament cap procediment penal contra Ricardo Teixeira al Brasil. Ni a Espanya. Mai no ha estat condemnat per res relacionat amb el cobrament de comissions i, de fet, no hi ha ni una denúncia de la Fiscalia contra el senyor Teixeira”.

 

A més, Assef ha deixat ben clar que “la CBF és una entitat privada i ha certificat que no se sent perjudicada per Rosell” i ha intentat desmuntar la qüestió de les suposades comissions il·legals: “Va ser un document elaborat per Romario, no pel Senat. El va fer després que es fes l’informe oficial i el va enviar a diferents mitjans de comunicació, a la policia i a la Fiscalia. Romario no té coneixements jurídics, no és advocat ni té formació i tampoc compta amb els serveis jurídics del Senat”.

Més informació

Nou comentari