Món Esport
El Barça viatja a Vila-real sense Iniesta
  • CA

Finalment, Andrés Iniesta no ha arribat a temps per jugar l’important partit d’aquest diumenge a Vila-real. Després de formar part del grup en els darrers dos entrenaments, el manxec no ha superat les proves definitives per rebre l’alta mèdica i serà baixa per a l’enfrontament del Madrigal, anomenat actualment Estadi de la Ceràmica, on el Barça disputarà l’últim partit fora de casa abans de la visita al Santiago Bernabéu del dia 23 de desembre, el darrer previ a les vacances de Nadal.

Iniesta es va retirar del terreny de joc després de demanar el canvi en el minut 53 del duel davant el Celta de Vigo -dissabte passat-, després de notar molèsties musculars que es van confirmar amb el comunicat mèdic emès l’endemà. El capità patia una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra, una lesió que el ‘8’ barcelonista no ha acabat de superar, tal i com ha confirmat el Barça un cop finalitzada la darrera sessió preparatòria.

 

Deulofeu i Arda, altra vegada fora

 

L’extrem de Riudarenes no ha participat en els dos últims partits oficials del Barça. La seva darrera intervenció fou el 24 d’octubre en el duel de la Copa del Rei davant el Reial Múrcia, en el qual no va estar gens afortunat, tres dies després de completar una participació erràtica en els darrers minuts del compromís de Lliga davant el València, a Mestalla. Davant el Celta no va ser convocat i contra l’Sporting de Portugal, en un partit sense transcendència, es va quedar els noranta minuts a la banqueta. Arda Turan, tot i haver-se recuperat d’un flemó, tornarà a veure el seu equip des de casa, tal i com ho faran els lesionats Ousmane Dembélé, Rafinha Alcántara, Javier Mascherano i Samuel Umtiti.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa