Món Esport
El Barça valorarà dilluns si presenta recurs al Suprem en l’Acció de Responsabilitat
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha validat en la seva totalitat la sentència de primera instància determinada pel jutge Martínez Borrego, en la qual donava per finalitzat el mandat de Joan Laporta amb uns beneficis de 4 milions d’euros -després de desestimar algunes proves documentals- i, per tant, refusar la teoria del Barça que el mandat de l’advocat barceloní va finalitzar amb un total de 47 milions d’euros de pèrdues.

En un comunicat, el club insisteix en la manca de voluntat de reclamar cap quantitat econòmica als exdirectius demandats, però lamenta “que l’Audiència no hagi dictat una resolució que fixi els criteris comptables per determinar en un futur la quantificació de beneficis o pèrdues d’una junta directiva en el seu mandat”. Tanmateix, el Barça considera que els magistrats confirmen que la temporada 2009-2010 es va tancar amb 79 milions d’euros de pèrdues, donant com a vàlida la reformulació de la junta entrant un cop proclamada vencedora de les eleccions del 2010.

 

Segons el club, “l’únic motiu pel qual no va prosperar la demanda presentada pel FC Barcelona en primera instància és perquè, a criteri del jutge, que el Club no comparteix, no van quedar suficientment acreditades algunes de les partides que configuraven el total de les pèrdues reclamades i pagades pel Club”.

 

El comunicat conclou que, en la reunió ordinària de junta directiva del proper dilluns, els màxims responsables del club valoraran la sentència i, en conseqüència, decidiran si és pertinent interposar un recurs al Tribunal Suprem o, per contra, tancar defintivament la carpeta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa