Món Esport
El Barça torna a dependre d’ell mateix per guanyar la Lliga (20:45h)
  • CA

El Barça saltarà aquest vespre a Màlaga amb l’oportunitat de tornar a liderar la Lliga (20:45, Movistar Partidazo). A hores d’ara, el conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez ja sap que depèn d’ell mateix, altra vegada, per alçar el tercer títol de Lliga consecutiu. L’Atlètic de Madrid, però, l’ha ajudat, amb un gol de Griezmann als darrers minuts de partit que ha significat l’empat a un i la pèrdua de dos punts per part del Reial Madrid, encara líder del campionat.

Els blaugrana, sense Piqué i Rakitic per sanció i amb Rafinha, Arda Turan i Aleix Vidal lesionats, es presenten a Andalusia amb l’obligació de sumar, de nou, tres punts que l’enlairin al lideratge de la Lliga i el permetin seguir somiant en aixecar el trofeu a final de temporada. De fet, els culers depenen d’ells mateixos per aconseguir el títol, això sí, havent de vèncer al Santiago Bernabéu per evitar que el conjunt blanc aprofiti el partit pendent que encara li queda davant el Celta de Vigo, a Balaídos, encara amb data per determinar.

 

Luis Enrique no podrà comptar amb Rafinha, fix en el 3-4-3 que va capgirar la mala dinàmica barcelonista del mes de febrer, amb la patacada a París com a punt d’inflexió, però la bona actuació de Sergi Roberto dimecres davant el Sevilla -amb tota la banda dreta per ell- fa menys traumàtica la baixa del migcampista brasiler, que haurà de mantenir-se els propers quatre mesos lluny dels terrenys de joc.

El tècnic asturià tampoc tindrà Piqué, ni Rakitic, que tanquen cicle de targetes grogues, la qual cosa fa més factible l’entrada d’André Gomes al mig del camp i el retorn de Jordi Alba com a tercer central al costat de Mascherano i Samuel Umtiti. El de L’Hospitalet no va disputar ni un minut en el darrer partit davant el Sevilla i aquest dissabte apunta a la titularitat.

 

L’Aposta d’El Món:

Possible onze del Barça a Màlaga. | Footballuser.com

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa