Món Esport
El Barça somriu: Messi torna a entrenar-se
  • CA

Bona notícia per al Barça i els seus aficionats. Leo Messi torna a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de fracturar-se el radi del braç dret durant la primera part de la visita del Sevilla al Camp Nou. La recuperació de l’argentí segueix els terminis que els serveis mèdics culers van establir ara fa onze dies i, si no hi ha cap complicació, l’estrella blaugrana podrà rebre l’alta aproximadament d’aquí a una setmana i mitja.

 

En tractar-se d’una lesió al braç (cal recordar que ja fa uns dies que no duu el cabestrell per subjectar-se’l), Messi ja ha pogut fer algunes carreres i tornar a entrar en contacte amb la seva inseparable amiga, la pilota. Ricard Pruna i el seu equip van determinar que el capità blaugrana estaria tres setmanes de baixa i, per tant, en principi hauria d’estar disponible per al Barça-Betis del pròxim 11 de novembre al Camp Nou, però el més normal és que, tenint en compte que l’equip funciona sense ell i que després d’aquest matx hi ha la tercera aturada per partits de seleccions, el millor jugador del món reaparegui en l’exigent visita al Wanda Metropolitano.

 

El Barça va vèncer i convèncer contra Inter de Milà i Reial Madrid en dues victòries que van provocar que els aficionats culers poguessin oblidar momentàniament l’absència de Messi. La resta de la plantilla ha fet un pas endavant i les sensacions són molt bones, però la realitat és que la vida, amb ell, és molt millor. El calendari, però, no s’atura mentre plantilla blaugrana segueix esperant el seu líder: aquest dimecres, els de Valverde disputaran, contra la Cultural Leonesa, el tercer duel sense el seu capità.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa