Món Esport
El Barça, sobre Alves: “Aquí no hem empès ningú”
  • CA

La junta directiva del Barça no s’ha sentit al·ludida per les paraules pronunciades per Dani Alves en la prèvia del partit entre l’equip català i la Juventus, que es disputarà aquest dimecres al vespre al Camp Nou. L’exlateral brasiler va afirmar que “vaig acabar amb una sensació agredolça perquè em van empènyer per la porta”, abans de manifestar la impossibilitat que el club acceptés i rectifiqués els seus errors “perquè l’ego de les persones no els ho permetria”.

El portaveu de l’entitat, Josep Vives, ha volgut treure ferro a les declaracions del futbolista de la Juventus i ha negat que el club “empenyés absolutament ningú”, referit a la sortida del brasiler. “Les sensacions a la vida són molt personals i intransferibles, però nosaltres no hem empès absolutament ningú. Dani Alves va prendre una decisió absolutament respectable que havíem d’entendre. No sé si ell es va sentir empès o no, però aquí ningú el va empènyer”, ha assegurat.

 

D’altra banda, el mateix portaveu del Barça ha garantit que la junta directiva “no s’ha sentit gens al·ludida” per les declaracions del futbolista i ha assegurat que “estem molt contents amb la seva trajectòria professional. A partir d’aquí, si ell explica o insinua certes coses, és ell que les ha d’explicar i aclarir”, ha conclòs.

El recurs per a Neymar Jr, a punt

 

El club ha reiterat la seva voluntat per reduir la sanció del futbolista brasiler, després que fos expulsat a La Rosaleda i sancionat amb dos partits més pels aplaudiments dirigits al quart àrbitre. Vives ha explicat que “es presentarà recurs d’apel·lació, perquè vam dir que ho faríem i ho farem. Hi ha deu dies i som dins aquest termini”. Preguntat per les sensacions del recurs, el portaveu no ha volgut llançar campanes al vol: “No és qüestió de ser optimistes o no. Seguim el procediment corresponent. En primer lloc, hi ha al·legacions i recurs d’apel·lació. Som dins el termini. Tenim arguments per defensar el jugador. Però això és una qüestió que excedeix de les nostres competències.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa