Món Esport
El Barça s’indigna amb el Comitè de Competició
  • CA

 

El FC Barcelona ha emès un comunicat en què qualifica de “totalment reprovable i abusiu” el comentari del Comitè de Competició de la RFEF en relació als fets que van succeir a l’estadi de Mestalla en el partit entre el València CF i el FC Barcelona.

Especialment es refereix a la part de la resolució que conclou que “el referido comportamiento poco ejemplar de algunos jugadores del FC Barcelona les descalifica y ridiculiza por sí solos”. D’aquesta manera, diu el Barça, “el Comitè converteixen en culpables les víctimes d’un comportament clarament condemnable i expressat en múltiples formes abans, durant i després del partit: expressions ofensives, desqualificacions a l’àrbitre per part de persones i mitjans pertanyents al València CF, llançament d’objectes…”.

 

Davant d’aquesta situació, el FC Barcelona repta el Comitè a “analitzar i jutjar la correcció de la forma com els equips celebren tots i cadascun dels seus gols”. A més, diu el Barça en el comunicat que “el Comitè s’hauria d’haver limitat a analitzar els fets i aplicar les normes vigents”, considerant aquesta valoració d'”injusta i incompatible amb els principis que han de regir l’actuació d’aquest òrgan”.

El FC Barcelona acaba el seu comunicat exigint als estaments implicats “responsabilitat” i “imparcialitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa