Món Esport
El Barça s’assegura la continuïtat de Riqui Puig
  • CA

El Barça està de celebració. Aquest dijous, el jove migcampista Riqui Puig ha confirmat la seva continuïtat dins el futbol base blaugrana, després de diverses setmanes d’especulacions al voltant d’una possible sortida en direcció Anglaterra. La gran aposta del futbol formatiu barcelonista seguirà vestint els colors del Barça, tal i com ha expressat en un missatge publicat a les seves xarxes socials. L’acord encara no s’ha signat -es segellarà d’aquí a dues setmanes-, però l’anunci d’avui està destinat a silenciar els rumors sobre el seu futur.

 

 

Puig tenia ofertes de diversos clubs de la Premier League, però el Barça no es podia permetre perdre un dels seus grans valors de futur, després d’haver vist com d’altres figures del planter abandonaven la Masia en direcció altres destinacions. Les sortides de Sergio Gómez, que va fitxar pel Borussia Dortmund, o d’Èric Garcia, ara al Manchester City, van fer replantejar a la direcció esportiva la possiblitat d’augmentar els salaris dels jugadors majors de 16 anys.

 

Així ho va confirmar el mateix president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que va admetre en una entrevista a Catalunya Ràdio que els sous dels juvenils s’havien “duplicat o, fins i tot, triplicat” per tal de poder competir amb les propostes econòmiques d’altres grans clubs del continent. Riqui Puig, de 18 anys, serà futbolista del Barça B la propera temporada, independentment de la categoria on disputi els compromisos oficials el filial barcelonista.

Ernesto Valverde, que no acostuma a personalitzar els seus discursos amb noms propis, va decidir elogiar el migcampista de Matadepera en la darrera roda de premsa a la Ciutat Esportiva. “És un jugador molt desimbolt i amb estil Barça, n’esperem molt d’ell”, va expressar el tècnic del primer equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa