El Barça i el jugador Oriol Busquets han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2021, amb dos anys més ampliables. Oriol Busquets tindrà una clàusula de 200 milions d’euros. Tot i la seva joventut, ja ha debutat al primer equip. 

 

Oriol Busquets, de 19 anys, va arribar al Barça l’any 2007 a l’edat de 8 anys, quan encara era benjamí, procedent de l’Escola de Futbol Sant Feliu. El seu paper en els diferents equips en els que ha militat al futbol formatiu blaugrana ha estat sempre fonamental, fins i tot va passar de l’Infantil A al Cadet A sense jugar al Cadet B, fins que el 29 d’abril del 2017, encara en edat juvenil, va debutar al Barça B de la mà de Gerard López en un partit al Miniestadi contra el Prat de la Segona Divisió B en substitució d’Alberto Perea.

Es recupera d’una lesió

 

Pocs mesos després, el 19 d’agost de 2017, Oriol Busquets, internacionals a totes les categories inferiors de la selecció espanyola, debutava a la Segona Divisió A amb el Barça B al camp del Valladolid. Encara que el seu debut més esperat, amb el primer equip, va ser el 29 de novembre del 2017 a la Copa del Rei contra el Murcia. Aquesta temporada, amb el Barça B, ha disputat un total de 22 partits. En l’actualitat es recupera d’una intervenció del trencament interior del menisc intern del genoll esquerre que es va fer el passat mes de febrer, i que l’ha obligat a perdre’s la resta de temporada.Més notícies

Nou comentari