Món Esport
El Barça renova Jordi Alba fins al 2024
  • CA
Jordi Alba celebra la victòria del Barça al Santiago Bernabéu.
Jordi Alba celebra la victòria del Barça al Santiago Bernabéu. | Europa Press

Els culers tenen un nou motiu per somriure després de la classificació de l’equip per a la final de la Copa del Rei. El Barça i Jordi Alba han arribat a un acord per a la renovació del contracte del lateral esquerre per a les properes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2024. La clàusula de rescissió del futbolista de l’Hospitalet queda fixada en 500 milions d’euros.

 

 

Amb la renovació, el Barça s’assegura la continuïtat d’un jugador sense el qual no s’entén la columna vertebral de l’equip. Jordi Alba és un dels millors socis de Messi, a qui ha repartit un total de 20 assistències des que juguen plegats, i ha disputat 282 partits, durant els quals ha marcat 14 gols i ha celebrat 14 títols. Des de la marxa de Neymar, el català ha estat el gran protagonista de la banda esquerra de l’atac blaugrana.

 

Si compleix el contracte que signarà els pròxims dies (el dia i l’hora de l’acte oficial encara estan per confirmar), Jordi Alba jugarà al Camp Nou fins als 35 anys. Ell i el Barça estaven condemnats a entendre’s i, després de mesos de rumors i declaracions creuades, la seva renovació és una realitat. Després de lligar la seva continuïtat a llarg termini, els culers comencen a treballar per trobar-li un suplent de garanties que estigui a l’altura quan ell no hi pugui ser.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa