Món Esport
El Barça reitera la defensa del dret a decidir de Catalunya
  • CA

 

El Barça no s’amaga. El club s’ha posicionat clarament a favor del dret a decidir de Catalunya i de la llibertat d’expressió, després del judici celebrat aquest dilluns al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per haver desobeït les ordres de l’Estat espanyol i haver permès la celebració d’una consulta no vinculant sobre la independència del país.

En boca del seu portaveu, Josep Vives, el club ha reiterat el seu suport a la democràcia. “El Barça ha fet i farà costat a la voluntat majoritària del poble de Catalunya”, ha volgut deixar clar Vives. “El club va fixar el seu posicionament de manera oficial l’octubre del 2014 quan es va adherir al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. I, per reiterar-ho, tenim molt clar que el dret a decidir i la llibertat d’expressió són drets fonamentals que formen part de l’essència d’aquest club i que l’entitat ha defensat al llarg de la seva història”, ha manifestat el portaveu.

 

El Barça s’ha posicionat en els darrers anys amb la realització de diversos actes, com l’obertura del Camp Nou per a la consulta sobiranista de Barcelona del 2011, per a la Via Catalana del 2013 -la cadena humana- i pel Concert Per la Llibertat del 2014. Ara, l’entitat reitera que “la posició del club és clara i diàfana. Estem en aquesta línia. Dret a decidir i llibertat d’expressió”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa