Món Esport
El Barça reitera el deute de Benedito
  • CA

El Barça, en un comunicat públic enviat als mitjans de comunicació aquest dimecres, ha insistit en el deute econòmic contret per Agustí Benedito amb la pròpia entitat blaugrana arran de les eleccions del juliol del 2015, on l’empresari va ser candidat a la presidència. Segons el club, la quantitat de 9.862,53 euros “ha estat reclamada en diverses ocasions i per diversos mitjans”, tot i la insistència de Benedito -aquest migdia- de desconèixer-ne l’existència.

L’entitat catalana ha especificat que l’excandidat té el deute des del 23 de juliol de l’any 2015 i que, si no el satisfà, no podrà emprendre cap vot de censura contra la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu. “El FC Barcelona considera que els socis que vulguin formular una moció de censura han d’estar al corrent de les seves obligacions amb el Club”, concreta.

 

Tal i com ha pogut saber El Món, el portaveu del club i la persona al qual s’ha dirigit Benedito en la roda de premsa d’aquest dimecres, Josep Vives, no farà cap tipus de declaració pública ni rectificació, tal i com ha demanat explícitament l’excandidat, amb l’amenaça d’emprendre accions legals si en un termini de tres dies no s’ha acomplert la petició.

Seguint la demanda de Benedito en la roda de premsa d’aquest dimecres, el club ha confirmat l’enviament de la factura “per tal que la pugui liquidar de manera immediata”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa