Món Esport
El Barça-Reial Madrid apunta a decisiu
  • CA

El sorteig del calendari de la Lliga, finalment, s’ha pogut realitzar aquest divendres al matí, tot i el tancament a la presó del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar. El Barça debutarà el cap de setmana del 19 i 20 d’agost el Camp Nou, contra el Reial Betis, exactament el mateix partit de la temporada passada en l’obertura de la Lliga, en un enfrontament que va acabar amb golejada per als blaugrana (6-2).

Pel què fa l’Espanyol, els de Quique Sánchez Flores iniciaran la temporada a Sevilla, curiosament repetint, també, la primera jornada de la temporada passada. El Girona, per part seva, tindrà un debut apassionant davant un dels candidats al títol, l’Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone. Ho farà a Montilivi per les obres del nou estadi madrileny, el Wanda Metropolitano, tot i que el sorteig havia designat els matalassers com a locals.

 

Els clàssics, just abans de Nadal i en la jornada 36

 

El sorteig de ha Lliga també ha deixat definits els dos partits que enfrontaran el Barça amb el Reial Madrid. L’anada serà en la jornada 17, tot just després que els blancs disputin el Mundial de Clubs dels Emirats Àrabs, i a l’estadi Santiago Bernabéu. Serà dimecres 20 o dijous 21 de desembre, en una de les jornades intersetmanals previstes pel calendari. El Barça-Reial Madrid del Camp Nou, si cap dels dos equips es distancia en el liderat, podria ser decisiu: cap de setmana del 5-6 de maig, 36ena jornada de Lliga. En faltaran només dues per acabar la Lliga.

Els derbis catalans

 

Després del sorteig realitzat, els derbis catalans queden de la següent manera:

 

Jornada 3: Barça-Espanyol (9-10 de setembre)

Jornada 22: Espanyol-Barça (3-4 de febrer)

Jornada 6: Girona-Barça (23-24 de setembre)

Jornada 25: Barça-Girona (24-25 de febrer)

Jornada 15: Espanyol-Girona (9-10 de desembre)

Jornada 34: Girona-Espanyol (21-22 d’abril)

 

Tot el calendari, en aquest enllaç.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa