El Barça recuperarà una promesa que va perdre per la sanció de la FIFA
Takefusa Kubo, en una imatge d'arxiu.
Takefusa Kubo, en una imatge d’arxiu. | @take_kb9

Des del Barça sempre s’ha afirmat que les conseqüències més doloroses de la famosa sanció de la FIFA per les irregularitats en el fitxatge de jugadors comunitaris i extracomunitaris menors d’edat no van ser les dues finestres de mercat en què el primer equip blaugrana no va poder incorporar efectius. Qui va patir més aquella decisió de l’ens que regula el futbol mundial van ser les categories inferiors culers, que van veure com moltes de les seves joves perles estaven obligats a fer les maletes o les feien motu proprio en no poder jugar.

 

El Barça encara treballa avui en dia per refer-se d’aquell dur contratemps i la principal prova d’això és que, segons Mundo Deportivo, el conjunt blaugrana recuperarà una de les promeses que va haver d’abandonar el club per culpa de la sanció de la FIFA, Takefusa Kubo. Els culers haurien arribat a un acord amb el Tokyo FC, actual equip del japonès, i amb la família del jove futbolista perquè tornés a la casa que va haver d’abandonar fa quatre anys. L’operació no es podria dur a terme fins al 4 de juny, quan Kubo farà 18 anys.

 

Sempre segons el mateix mitjà, l’objectiu del Barça és que l’asiàtic s’incorpori a la disciplina del filial i vagi agafant minuts de rodatge amb l’objectiu de madurar personalment i futbolística per poder fer el salt al primer equip en un futur. Kubo va haver de tornar al seu país després de la sanció de la FIFA, però la seva predisposició a triomfar al Camp Nou és tan elevada que durant quatre anys ha mantingut els contactes de manera permanent amb l’entitat catalana per tornar tan bon punt fos possible. Té ofertes del Manchester City i del PSG després del seu bon rendiment al Japó, però ell té clar que vol triomfar amb la mateixa samarreta que va vestir des dels 10 anys.Més notícies

Nou comentari