Món Esport
El Barça recupera dues peces clau abans dels dos Clàssics
  • CA
Arthur i Modric, durant el Barça-Madrid.
Arthur i Modric, durant el Barça-Madrid. | EFE

Encara no ha començat el primer dels dos partits que el Barça jugarà contra el Reial Madrid aquesta setmana, però el conjunt d’Ernesto Valverde ja ha celebrat el primer gol. Jasper Cillessen i Arthur s’han recuperat a temps de les seves respectives lesions i viatjaran amb la resta de l’equip a la capital espanyola. Serà difícil que siguin titulars aquest dimecres al Santiago Bernabéu, però els culers recuperen dos futbolistes cridats a ser importants en el tram decisiu de temporada.

 

 

El primer perquè, tot i estar condemnat a viure a l’ombra de Ter Stegen, sempre ha respost quan se l’ha exigit. Comptant amb l’holandès, qualsevol contratemps que es pugui produir amb l’alemany, porter titular de l’equip, estarà solucionat. Cillessen es va fer un trencament muscular al soli de la cama dreta durant l’entrenament del primer dia de febrer i els metges van pronosticar-li unes sis setmanes de baixa, però el jugador ha aconseguit retallar terminis i apuntar-se a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, la seva competició.

 

D’altra banda, la segona setmana de febrer el Barça va saber que fins al març no podria comptar amb la seva brúixola del mig del camp. Arthur va patir una lesió en el bíceps femoral de la cama esquerra que, en principi, l’havia d’impedir tornar, com a d’hora, fins al Clàssic de Lliga del pròxim dissabte. El brasiler, no obstant això, també ha escurçat el temps de recuperació i podrà tenir minuts en primer partit a vida o mort de la temporada si Valverde ho considera oportú.

 

Aquests són els convocats de Valverde per al Madrid-Barça de la Copa: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Samper, Murillo i Prince, i per lesió Rafinha i Vermaelen.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa