Món Esport
El Barça presenta al·legacions a l’expulsió de Luis Suárez
  • CA

El Barça lluitarà davant els estaments esportius per tal que Luis Suárez pugui disputar la final de la Copa del Rei del proper 27 de maig, encara amb escenari i rival per determinar. El club ha fet oficial la seva intenció de presentar al·legacions a l’acte arbitral redactada per Jesús Gil Manzano, en la qual explicava que la segona targeta groga ensenyada a l’uruguaià -i la qua va provocar l’expulsió- fou per “impactar amb el braç contra un jugador adversari de manera temerària en la disputa d’una pilota”.

L’entitat catalana ha recordat en la nota pública que “el davanter uruguaià va rebre dues targetes grogues en tres minuts”. Amb l’expulsió, Suárez es perdrà la final de la Copa del Rei, la quarta consecutiva i la tercera de l’etapa de Luis Enrique Martínez a la banqueta del Camp Nou. La temporada passada, el davanter blaugrana es va lesionar durant la disputa de la final de Copa davant el Sevilla, en un mal moment per a un equip que patia per aguantar l’empat a zero amb deu homes sobre la gespa, després de l’expulsió de Mascherano al minut 36.

 

La targeta a Busquets, també

 

El Barça ha informat que, juntament amb les al·legacions per l’expulsió de Luis Suárez, també presentarà la seva contrarietat amb la targeta mostrada a Sergio Busquets. El migcampista de Badia va desplaçar una pilota fora el terreny de joc, “en senyal de disconformitat”, en el mateix moment en el qual una altra esfèrica es trobava damunt la gespa. L’àrbitre va interpretar que Busquets pretenia perdre temps, amb el marcador a favor, i el va amonestar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa