El Barça posa preu a Neymar

El càlcul del club surt de la venda de jugadors i l'alleugeriment de la massa salarial

El Barça està disposat a iniciar l’ofensiva per fitxar Neymar i que faci el camí de tornada del PSG al Camp Nou. Aquest és el moment adequat, ja que el futbolista es veu frustrat per no poder liderar un projecte que pugui guanyar la Champions i des de França també es comença a dubtar sobre si el salari que se li paga correspon a un jugador que no garanteix títols europeus.

D’aquesta manera, el brasiler continua sense renovar i el Barça ja comença a estudiar com incorporar Neymar. Segons informa La Vanguardia, el club blaugrana estaria disposat a arribar fins als 100 milions d’euros pel davanter del PSG. Aquest càlcul sortiria de la venda de futbolistes i l’alleugeriment de la massa salarial.

Cal tenir en compte que, des del mateix moment en què va marxar de Barcelona, Neymar hi ha intentat tornar cada estiu. El 2019 ho tenia pràcticament fet, però el PSG va refusar l’oferta final del Barça. Ara, amb 29 anys, el club francès es troba davant d’una decisió transcendental: o renovació i confiar-ho tot en ell, o vendre’l i aprofitar aquests diners per refer l’equip.

Més informació

Nou comentari