Món Esport
El Barça posa fil a l’agulla: reunió amb De Ligt i trucada a De Jong
  • CA
De Ligt i De Jong, en un entrenament amb l'Ajax.
De Ligt i De Jong, en un entrenament amb l’Ajax. | AFC Ajax

Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong van aprofitar la darrera aturada de seleccions per tornar a demostrar que tenen més que nivell suficient per jugar al màxim nivell europeu. L’Ajax ja ha assumit públicament que tindrà moltes dificultats per retenir-los després de la seva explosió i els millors equips del continent ja han iniciat una guerra als despatxos. El Barça, que segueix ambdós futbolistes des de fa temps, ja ha iniciat els contactes amb les dues joves perles holandeses, conscient que per perfil i per edat (19 i 21 anys, respectivament) els seus fitxatges són molt més que estratègics.

 

Segons El Club de la Mitjanit, Éric Abidal va sopar el dimecres passat amb De Ligt per explicar-li el projecte esportiu blaugrana de cara a la pròxima temporada. El secretari tècnic va traslladar al central la importància que li atorguen i el va intentar convèncer que anar al Camp Nou és el millor pas que pot fer si vol créixer. El jove futbolista va conèixer de primera mà el gran interès culer d’aconseguir els seus serveis i, tot i que encara no ha pres una decisió ferma, l’opció de vestir de blaugrana la veu amb bons ulls.

 

D’altra banda, amb De Jong no hi ha hagut trobada, però sí que ha existit una trucada telefònica. Abidal també es va posar en contacte amb ell, que no és tan prioritari com De Ligt però sí que es veu com un possible reforç per al mig del camp. El Barça té clar que les negociacions no seran fàcils i que molts equips com el PSG, la Juventus, el Madrid i el Manchester City també intentaran fitxar-los, però ja comença a treballar perquè les dues grans promeses d’Holanda acabin jugant al costat de Leo Messi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa