Món Esport
El Barça posa a la venda les 6.000 entrades per la Supercopa d’Espanya
  • CA

 

El Barça ha posat a la venda aquest dilluns, a les 12 hores, els desplaçaments amb entrada per anar a Tànger (Marroc), i veure el partit de la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla que es disputarà el 12 d’agost a l’Stade Ibn Battouta a les 21 hores (22 hores peninsular). El viatge i l’entrada es poden adquirir els paquets organitzats pel club, mentre que a partir de dimarts, estaran a la venda al web les entrades per a aquells que viatgin pel seu compte. 

 

El club blaugrana ha ofert dues possibilitats per arribar fins la ciutat marroquina. Un ferri des d’Algesires o Tarifa (sortida el 12 d’agot i tornada el 13), amb preus entre 56 euros (socis), 68 (penyista) i 92) públic en general. Inclou els trasllats, una nit d’hotel, l’assegurança del viatge i un obsequi, però no inclou l’entrada pel club. 

 

La segona modalitat és un avió des de Barcelona que surt l’11 d’agost i torna el 12: amb preus d’entre 298 euros (socis), 357 (penyistes) i 499 (públic en general), el desplaçament inclou els trasllats, dues nits d’hotel, l’assegurança del viatge i un obsequi. Aquesta opció tampoc inclou l’entrada del partit. Les entrades, amb preus d’entre 30 i 80 euros, es podran recollir a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou del 3 al 9 d’agost. 

 

TVE emetrà el partit

 

La RFEF ha fet públic que, després de completar-se el procés de licitació pels drets del partit, serà la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola la que s’ha adjudicat els drets de retransmissió, pel que serà RTVE la que pugui emetre el partit entre el Barça i el Sevilla.

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa