Món Esport
El Barça pateix la ressaca de la remuntada (2-1)
  • CA

 

El Barça està de ressaca. Després de la gran gesta del passat dimecres, el Barça ha perdut a Riazor (2-1). Adormit i aturdit, l’equip només ha estat capaç de reaccionar al primer gol del Deportivo. La pilota aturada ha castigat els blaugranes, que no han pogut entrar al partit quan han volgut.

Els de Luis Enrique no han sabut contrarestar el plantejament defensiu de Pepe Mel, decidit a esperar i sortir a la contra. El Dépor ha tret petroli de les accions a pilota aturada i no ha concedit ni un mil·límetre al Barça. Intens i aguerrit, el conjunt gallec ha fet baixar al Barça a la terra després de tres dies al núvol. 

 

El Barça es torna a complicar la Lliga, entregant el seu futur al Reial Madrid. Torna a no dependre d’ell mateix el conjunt blaugrana. No ha aparegut avui Messi, desprotegit amb els canvis de Luis Enrique (cinc respecte a l’onze de la remuntada). S’ha avançat el Dépor a la sortida d’un corner. Joselu ha aprofitat un refús de Ter Stegen per rematar a porteria buida i fer l’un a zero.

Luis Suárez, tot just arrencar la segona meitat, ha empatat el partit. Semblava un altre Barça però ha estat un miratge. Ha tornat a relaxar-se el Barça i ha patit amb els contraatacs gallecs. Alex Bergantiños, al minut 74, aprofitant un altre corner, ha fet el 2-1 definitiu. 

 

El Barça ha patit la ressaca de la remuntada: partit a mig gas del Barça, que no ha pogut endollar-se quan ha volgut i deixa escapar tres punts més fonamentals a la lluita per la Lliga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa