Luis Enrique té un problema a la defensa | EFE

El Barça té un problema seriós en defensa. Luis Enrique només tindrà a Mathieu en plenes condicions per preparar el partit contra el Màlaga. Cap dels altres jugadors que ocupen la línia defensiva estarà a les ordres de Luis Enrique abans de dimecres i la gran majoria d’ells estan lesionats. 

  

  

 

 

Sergi Roberto té molèsties al tendó d’Aquil·les. Jordi Alba i Gerard Piqué, lesionats, es preparen pel clàssic. Sam Umtiti va tornar de la concentració amb la selecció francesa amb una elongació a la cuixa dreta. Aleix Vidal ni està ni se l’espera i Mascherano i Digne tornaran amb molts kilòmetres a l’esquena.

Per tant, el Barça té un problema a l’eix defensiu en general i al lateral dret en particular. Aleix Vidal segueix amb molèsties des de la Supercopa Catalana i Sergi Roberto acusa la quantitat ingent de partits que està disputant. A més, Nili Perdomo, l’home del filial que puja per ocupar aquesta plaça s’ha lesionat.

 

Nili té un esquinç al lateral intern del genoll dret. Li hauran de fer proves però no estarà menys d’un mes de baixa. Luis Enrique no té els tres laterals que acostuma a utilitzar, els dos del primer equip i un del filial. 

Amb tots aquests homes fora de combat, serà per fi el torn de Sergi Palencia? El capità del filial va sorprendre ahir contra el Badalona. Cada cop agafa més terreny, juga millor, té més decisió, més caràcter… Palencia enamora a Gerard López i al Miniestadi però és el gran oblidat de Luis Enrique.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa