Món Esport
El Barça no despenjarà la samarreta d’Urdangarín
  • CA

 

 

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha assegurat que “no hi ha cap possibilitat de retirar la samarreta d’Urdangarín del sostre del Palau Blaugrana”. El representant dels directius ha volgut deixar clar que “l’homenatge a Urdangarín respon únicament a criteris esportius”. 

“Urdangarín va formar part d’un equip llegendari i la samarreta està retirada pels seus mèrits esportius. La decisió es pren en funció del seu rendiment esportiu però no només amb Urdangarín. Aquest és el criteri a seguir amb totes les figures que el club ha homenatjat”, ha dit Vives.

 

Tot i que en privat el club acceptava que no retiraria la samarreta del marit de la infanta, Vives ha fet oficial que la samarreta de l’exjugador d’handbol continuarà penjada al Palau Blaugrana. L’exjugador d’handbol és actualment el cinqué esportista amb més títols de la secció i el Barça no té previst retirar-li la condecoració. 

Aplicació de tecnologia

El Barça ha celebrat la reunió de la Junta Directiva a l’Ateneu de Barcelona i Vives ha insistit un cop més en la necessitat d’aplicar tecnologia per ajudar els col·legiats. “El club entén que arbitrar és molt difícil: la mà de Bruno contra el Barça, el gol del Betis… són accions que es poden solucionar amb l’aplicació de tecnologia. Són jugades complicades, per això és important ajudar-los, no només en l’aspecte moral sinó amb mesures tecnològiques”, ha defensat.

 

El club no comparteix el tuit de Gerard Piqué queixant-se dels àrbitres però ha defensat la “llibertat d’expressió” del futbolista català: “No sabem si denunciaran Piqué però defensem la llibertat d’expressió i la divergència. Si Piqué vol expressar-se d’aquesta manera, no l’han de sancionar”.

 

Obsequis als àrbitres 

El portaveu de la junta directiva, Josep Vives, ha explicat quina mena d’obsequis dóna el Barça als àrbitres quan xiulen al Camp Nou: “És quelcom simbòlic, de merchandising. Sempre s’ha fet. No té cap valor i molts àrbitres ho tindran repetit”. El Barça ofereix bolis i pins als àrbitres, quelcom que no saben quantificar econòmicament des del mateix club, assegurant que no té cap valor.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa