Món Esport
El Barça nega rotundament haver pressionat Betevé per suspendre ‘La Sotana’
  • CA
Josep Maria Bartomeu, en una imatge d’arxiu. | FC Barcelona

El Barça ha negat amb contundència els rumors que apuntaven que el club blaugrana havia pressionat Betevé perquè retirés de la seva programació ‘La Sotana’. En la roda de premsa posterior a l’anunci del acords als quals ha arribat la junta directiva culer després de reunir-se aquest dimarts, Josep Vives ha deixat clar que l’entitat catalana no ha mogut un dit perquè la televisió pública suspengués el programa d’humor satíric.

 

“El club no se sent responsable de les decisions d’una empresa externa. Les respectem i no tenim res més a dir. No hem pressionat ningú, ni ho hem fet en aquest cas ni ho farem mai. Això no només forma part de l’ADN de la junta directiva de Bartomeu; això forma part de l’ADN del Barça“, ha declarat el portaveu blaugrana. El representant dels dirigents de l’entitat culer ha deixat clar que en cap moment ningú del Barça ha influït en una determinació presa per Betevé.

 

Vives no ha valorat la suspensió de ‘La Sotana’, però sí que ha parlat del seu contingut. “Sempre hem subratllat el respecte absolut a la llibertat d’expressió, no només cap a la massa social sinó també cap a la professió periodística”, ha valorat abans de criticar la nadala dedicada a Josep Maria Bartomeu de la qual el club va demanar la seva retirada: “La llibertat d’expressió és un dret fonamental. Ara bé, aquest no pot anar en detriment d’un altre dret, com per exemple en el cas d’una expressió feta en algun moment determinat a qui a algú, en nom de l’humor o la crítica, se li imputi un delicte. No és una qüestió que Bartomeu s’hagi sentit ofès, sinó que es tractava d’un atac cap al president del Barça i, en conseqüència, cap al club”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa