Món Esport
El Barça nega contactes amb Lucas Lima i estudia denunciar el Santos

El Barça no ha contactat amb Lucas Lima i, encara menys, ha arribat a cap acord amb el jugador de Santos. Així ho asseguren fonts del club blaugrana a El Món, després que aquest dimarts al matí s’hagi fet pública una suposada denúncia que l’entitat brasilera ha interposat davant la FIFA contra el mateix Barça, acusant-lo d’haver negociat amb el davanter abans del termini legal per poder fer-ho. “No hem tocat Lucas Lima, en absolut”, neguen.

Segons ha pogut saber aquest diari, el Barça no ha rebut cap denúncia real interposada per Santos. El club barcelonista admet haver creuat diversos mails amb l’entitat brasilera, a qui acusa d’haver-lo amenaçat innecessàriament i d’aprofitar el malentès del cas Neymar. “Això s’emmarca dins el cas Neymar. La nostra relació és tensa, asseguren des de les oficines d’Arístides Maillol.

 

“No hi ha cap denúncia, estan intentant amenaçar-nos. És un xantatge en tota regla”, manifesten des del Barça. “Són mails intimidatoris”, diuen, d’una direcció amb la qual no s’hi mantenen bones relacions.

El Barça, a més, es planteja emprendre accions contra el club brasiler pels moviments realitzats en les darreres hores. “No admetrem que ens amenacin, ni que ens facin xantatge. Els serveis jurídics ho estan estudiant i s’entan plantejant denunciar Santos per aquesta actuació”, conclouen des del Camp Nou.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa