Món Esport
El Barça necessita fer un pas més cap a la confirmació (13:00h)
  • CA
Suárez i Messi celebren un gol, al Gamper. | EFE

El Barça va deixar veure, en la segona part del clàssic i davant el Celtic de Glasgow a la Lliga de Campions, un petit feix de llum cap a la recuperació de la identitat i la bona dinàmica de futbol que l’ha dut a guanyar 24 títols en els darrers set anys. Luis Enrique està “cansat de l’estil”, esgotat per un debat que, segons el tècnic blaugrana, no existeix dins el club. “Ja he defensat, per activa i per passiva, la idea de futbol que volem, que no és cap altra que la del Barça”, va comentar en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte a Pamplona.

El duel al Sadar no serà gens fàcil. Osasuna passa per una greu crisi esportiva i necessita urgentment una victòria que li dóni ales i el catapulti fora de la zona del descens a Segona Divisió en les properes jornades. El canvi d’entrenador implicarà una nova motivació per a un conjunt que rebrà el Barça amb valentia, però amb una bona dosi de prevenció.

 

L’equip català busca confirmar una recuperació que ja es va deixar entreveure en els dos darrers partits de competició oficial. Els dos, però, amb un denominador comú: Andrés Iniesta. El manxec va girar com un mitjó el clàssic davant el Reial Madrid i va agafar les regnes del joc en els seixanta minuts que va liderar l’equip en el partit intrascendent del dimecres passat davant el Celtic de Glasgow, el famós partit de les mil passades. Luis Enrique és conscient que Iniesta, al costat de Messi i Busquets, transforma l’actitud de l’equip i li agrega creativitat, desequilibri, paciència i convicció, unes característiques que cap altre futbolista és capaç d’aportar.

L’aposta d’El Món: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Luis Suárez i Arda Turan.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa