Món Esport
El Barça, molt a prop de tancar la renovació de l’última perla de la Masia
  • CA
Ilaix Moriba, durant el partit de la UEFA Youth League entre el Barça juvenil i el Tottenham. | @ilaixmk

La de De Jong no ha estat única victòria als despatxos d’aquesta setmana per al Barça. La junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha aconseguit un altre triomf destacable. Segons ha publicat Albert Rogé, periodista especialitzat en el futbol formatiu blaugrana, al diari SPORT, els culers també han tancat la renovació del cadet Ilaix Moriba per als pròxims tres anys.

 

Si les informacions es confirmen, el Barça haurà guanyat la partida a clubs com el Manchester City, el Chelsea i la Juventus, que estaven molt interessats en la nova joia de la Masia, i haurà evitat una altra fuga de talent. Sempre segons el mateix mitjà, això ho haurà aconseguit gràcies a un esforç en l’àmbit econòmic, però també en l’esportiu.

 

El Barça li ha dissenyat i explicat un pla esportiu a la seva mida i, contra això, els grans magnats del futbol europeu no hi han pogut fer res. Així, Ilaix Moriba acabarà la temporada al Juvenil A blaugrana i farà la pròxima pretemporada amb el filial. El seu rendiment abans d’iniciar la competició marcarà si es queda a l’equip de García Pimienta o si s’haurà d’esperar un any per fer-ho.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa