Món Esport
El Barça lluirà un distintiu de campió a la samarreta, segons el diari ‘ARA’
  • CA

 El Barça lluirà, aquesta propera temporada, un distintiu que l’acreditarà com a campió de la Lliga espanyola 2017-18. Segons ha avançat el diari ARA, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha aprovat la proposta presentada pel club blaugrana i facilitarà que l’equip guanyador del torneig llueixi la paraula ‘Campeón’ a la màniga de la samarreta.

Basant-se en el model italià, el Barça va presentar la iniciativa per tal que, a partir d’ara, els campions de Lliga es puguin passejar per tots els estadis fent gala del seu triomf, de la mateixa manera que succeeix amb els campions del Mundial de Clubs. Ara bé, en el cas de la lliga espanyola, el campió no lluirà cap pegat, sinó una simple inscripció.

 

Segons explica l’ARA, el Barça en cap cas volia que el reconeixement al campió inclogués la bandera espanyola, com sí que ho fa la distinció de l’Scudetto de la Serie A, que incorpora una gran bandera italiana. L’homenatge es basarà exclusivament en les lletres ‘Campeón’, de color daurat, i en una probable silueta del trofeu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa