Món Esport
El Barça ja sap que el Borussia Dortmund comprarà Alcácer
  • CA
Paco Alcácer celebra un dels seus tres gols contra l’Augsburg. | EFE

El Barça ja sap que, si no passa res estrany, ingressarà 23 milions d’euros -que podrien ser 5 més en un futur en funció dels variables– per la venda de Paco Alcácer. I és que el conjunt alemany ja ha avançat al Barça que farà efectiva l’opció de compra pel davanter valencià. Així ho ha reconegut el CEO del conjunt blaugrana, Òscar Grau: “El Borussia ja ens ha manifestat la seva intenció d’executar la clàusula per comprar el jugador Paco Alcàcer”. 

 

D’aquesta forma, la cessió d’Alcácer al conjunt alemany es transformarà en un traspàs a partir del proper mercat hivernal. El davanter, que aquest diumenge complirà 25 anys, va arribar al Barça el 2016 a canvi de 30 milions d’euros. Tres anys després, el conjunt blaugrana en recuperarà pràcticament la totalitat -sempre que es compleixin els variables pactats- de la quantitat invertida al València. 

 

Ovacionat a l’assemblea

 

Alcácer viu un moment dolç al Borussia Dortmund, on ha anotat 7 gols en els quatre partits oficials que hi ha jugat fins al moment. El seu nom ha estat ovacionat a l’assemblea de socis compromisaris del Barça quan Eric Abidal ha parlat d’ell. També ha passat el mateix amb Andrés Iniesta. “Gran persona i jugador. Sempre tindrà la porta oberta a tornar al Barça. El seu exemple és un exemple a seguir pels jugadors de la casa. Esforç i treball”

 

El secretari tècnic blaugrana també s’ha referit a Arda Turan: “Arda està jugant a la Lliga turca, que coneix bé i estem contents. És un futbolista amb talent però que no va encaixar amb l’estil del club, amb la manera de jugar”. 

 

Abidal també ha valorat altres aspectes de l’actualitat esportiva del Barça, com ara la falta de reforços a la posició del lateral esquerre: “Vam rebre una bona oferta per Digne i no hem fitxat un relleu per a Jordi Alba perquè considerem que al filial hi ha futbolistes amb talent per ajudar en aquesta posició



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa