Món Esport
El Barça ja és a Sud-Àfrica per disputar-hi un amistós (18:15h)
  • CA

El Barça tanca la temporada aquesta mateixa setmana. Diumenge, davant la Reial Societat, Andrés Iniesta s’acomiadarà de l’afecció barcelonista disputant el seu darrer partit amb la samarreta blaugrana i aixecant el trofeu de Lliga que la Reial Federació Espanyola de Futbol ja té preparat per entregar-li. Però abans, i de manera prou abrupta, el Barça visitarà el Soccer City de Johannesburg per disputar-hi un partit amistós, precisament allà on Iniesta va signar el gol que va donar el Mundial del 2010 a la selecció espanyola.

Els jugadors blaugrana han viatjat a Sud-Àfrica en un vol que ha durat deu hores i ja són a la capital per tal de celebrar, en un compromís davant el Mamelodi Sundowns (18:15h Barça TV), el 100 aniversari del naixement de Nelson Mandela. Ho farà amb tota la seva plantilla, excepte els lesionats Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen, i incloent-hi les figures més representatives de l’equip. Fins i tot, Lionel Messi ha format part de l’expedició després d’entrenar-se en solitari, a banda dels seus companys, en la sessió preparatòria del dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Els jugadors del filial Carles Aleñá, Íñigo Ruiz de Galarreta i Jorge Cuenca completen l’expedició per tal que Ernesto Valverde pugui alinear dos equips ben diferents per disputar la primera i la segona part, tal i com va admetre en la roda de premsa del dissabte passat: “Intentarem fer dos equips, no prendre riscos i que no tinguem cap inconvenient. Ens ho prenem com un entrenament estrany.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa