El Barça i les crítiques pel suport al referèndum: “No ens agrada gens que se’ns manipuli”

“Una amplíssima majoria del país vol votar. I el club què és? Acaba essent una escala d’allò que és el país”. Així de contundent s’ha mostrat Josep Vives, el portaveu del Barça, en la roda de premsa habitual posterior a la reunió de junta directiva del club blaugrana, després de ser preguntat per les crítiques del president de la Lliga, Javier Tebas, al voltant de l’adhesió del club al Pacte Nacional pel Referèndum.

El club segueix defensant i essent coherent amb la seva història, i d’aquesta manera ho ha defensat el portaveu de l’entitat barcelonista. “El club va dir que s’adheria al Pacte Nacional pel Referèndum, que és una continuació d’allò que vam fer al 2014 amb el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Això és història del club, és la realitat. La seva naturalesa intrínseca. Volem ser molt estrictes, honestos i sincers”, ha manifestat.

 

Tot i això, Vives ha estat molt crític amb les persones que han desaprovat l’adhesió al Pacte i ha volgut denotar un cert malestar “amb les opinions esbiaixades interessades d’algunes persones. No ens agrada gens ni mica que se’ns manipuli”. “Respectem aquells que poden pensar que no ho hem fet bé, però no ens en penedim”, ha dit.

 

I ha afegit un discurs dur envers aquestes suposades manipulacions: “Tampoc s’ha de ser molt sagaç per adonar-se de qui ens manipula. Fem una expressió tan clara en pro de la llibertat i la democràcia hi ha algú que ens situa com si estiguessim prefigurant el vot de la gent. No ho hem fet mai i no ho farem ara. Quan hi ha algú que ens hi vol situar i ho fa de manera abrandada, fins i tot amb articles ofensius, no s’és respectuós. No podem tolerar és que se’ns falti al respecte i que, a més, es vulgui fer passar bou per bèstia grossa. Diem el què diem i ho diem clar. Creiem que no s’hi val. Aquí hi ha gent que sempre espera a tenir qualsevol mena d’excusa per manipular un missatge determinat per atacar al club de manera irrespectuosa.”

No valora la sanció a Al Thani

 

Després de les expressions del president del Màlaga, Abdullah bin Nasser Al Thani, en les quals va titllar d'”escòria de Catalunya” els mitjans de comunicació catalans, el Comitè Antiviolència ha sancionat amb 3.500 euros el màxim mandatari del club andalús. Josep Vives no ha volgut valorar la sanció del Comitè, però ha reiterat que “aquests fets són inacceptables i s’han de sancionar.”Nou comentari