Món Esport
El Barça honora el títol de Rei de Copes
  • CA

El Barça torna a ser a una Final de Copa. Ja en van set als darrers nou anys. El conjunt blaugrana fa honor a la seva condició de Rei de Copes. “Aquí no es tira la Copa”, assegurava Guardiola i assegura Luis Enrique. El Barça té tradició a la competició del K.O., que es juga de desembre a febrer i s’aparca fins al maig, tot esperant que es determini un camp. 

Tot sembla indicar que aquest any la seu és clara: el Vicente Calderón, que tancarà les seves portes per sempre el pròxim 27 de maig. És habitual que el Santiago Bernabéu aparegui com a possible escenari com també és habitual que Florentino faci obres als lavabos en aquelles dates. 

El cert és que els estadis candidats només ho són quan el propietari l’ofereix, per tant el Bernabéu, llevat que es produeixi un gran cataclisme, mai serà una opció real. El club blaugrana ja el va demanar la temporada passada, sense dir obertament el nom, però si exposant un plec de condicions que assenyalava directament el feu blanc. 

Independentment de l’escenari final, qui no hi podrà ser és Luis Suárez. El davanter uruguaià va ser expulsat i en principi no podrà participar de la final. El Barça però, no tira la tovallola i presentarà al·legacions per tal que retirin la segona groga al seu davanter estrella i poder comptar amb ell al partit contra el Celta o l’Alabès. 

Tampoc hi serà Sergi Roberto, que també va veure dues grogues, però Luis Enrique sí que podrà alinear Leo Messi. L’argentí estava apercebut però no va veure cap groga, així que, si no hi ha cap lesió que ho impedeixi, Messi tancarà les portes del Calderón. 
 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa