Món Esport
El Barça homenatjarà el món casteller amb un mosaic al clàssic
  • CA
Mosaic del Barça-Reial Madrid. | FCB

El Barça ja té preparat el mosaic que llueix habitualment al Camp Nou abans de les grans cites. Els partits davant el Reial Madrid i l’Espanyol, les semifinals de la Lliga de Campions i altres eliminatòries amb necessitat de remuntada van acompanyats d’un estadi sempre acolorit, ple de vida, sobretot abans del xiulet inicial i durant la reproducció de l’himne del club.

Aquesta vegada, el Barça ha volgut retre un homenatge explícit al món casteller. Ho farà amb un mosaic animat, és a dir, amb una coreografia que els aficionats hauran de seguir per tal que el castell humà s’acabi construïnt. Tal i com explica el mateix club, els socis presents hauran de seguir unes instruccions molt concretes: la base del castell es construirà amb les cartolines dels aficionats de la primera graderia; després, els de la segona, hauran de fer-lo créixer exhibint les seves, amb les quals aixecaran el segon pis; i, finalment, els de tercera graderia mostraran la cartolina per finalitzar el castell amb la mà aixecada de l’enxaneta.

 

Un nou mosaic, únic i original, amb el qual el Barça retrà homenatge a un any històric per als castellers. Aquesta imatge anirà acompanyada de la senyera, els colors blaugrana i el lema “Força Barça”, en una tarda on es repartiran 90.000 cartolines.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa