El Barça guanya farcit de suplents (0-3)

El Barça ha guanyat el partit “més complicat de la temporada” per Valverde. Ha superat el conjunt blaugrana les adversitats de la desídia, de la falta de ganes i d’un partit que fa mandra, tant pels jugadors poc habituals del primer equip com per l’afició. Els blaugranes s’han imposat a Múrcia (0-3) gràcies als gols de Paco Alcácer, Gerard Deulofeu i José Arnáiz, l’extrem del filial.

No s’ha concentrat el Barça a la primera meitat, concedint oportunitats clares al conjunt local i errant de pròpies de manera incomprensible. S’ha retrobat Vermaelen amb el futbol i ha refusat, de manera incomprensible, una centrada a boca de gol. També ha disputat els 90 minuts Alcácer, encarregat d’obrir la llauna amb una bona rematada de cap.

Aleshores s’ha endollat el Barça, a partir de les internades de Deulofeu. El de Riudarenes ha fet el 2-0 després d’una gran jugada individual, fent passar la pilota entre les cames del porter local. No l’ha celebrat Deulofeu però ha suposat la tranquil·litat a can Barça, que ha acabat de segellar la victòria amb un gol de la nova sensació blaugrana.

José Arnáiz, extrem adquirit enguany pel filial, ha rematat des de la frontal i ha ajustat el cuir al pal llarg del porter, impossible d’arribar-hi, proposant la seva candidatura a jugador del primer equip. També ha actuat bé Carles Aleñá, motiu de faltes diverses i que s’ha quedat sense el premi del gol. La darrera bona notícia l’ha donat Marc Cucurella, lateral esquerra del filial, que ha debutat al minut 83, substituint Digne. El Barça ha guanyat gràcies a l’actuació de l’altre trident, la JDA, joves amb qualitat que intenten guanyar-se un lloc a la primera plantilla blaugrana.