Món Esport
El Barça fitxa el brasiler Arthur, segons ‘Globoesporte’
  • CA

El Barça i el Gremio han arribat a un acord pel traspàs del mitjapunta brasiler Arthur Ramos, segons ha informat el portal de notícies del país pentacampió mundial Globoesporte. El mitjà assegura que el club blaugrana pagarà 30 milions d’euros fixos i 10 més en variables i que el futbolista s’incorporarà a la disciplina del conjunt català el gener del 2019, és a dir, un cop finalitzada la Copa Libertadores d’aquesta temporada.

Durant el cap de setmana passat, el CEO del Gremio, Carlos Amodeo, i l’advocat del departament de futbol del club gaúcho, Gabriel Vieira, van reunir-se amb els representants oficials del club blaugrana per tal de tancar un acord encaminat mesos enrere. Finalment, el pacte va arribar i el jugador serà del Barça sota el pagament de 30 milions. El comunicat oficial arribarà un cop les dues entitats acordin el mètode d’abonament dels diners.

 

Com en el cas de Neymar Jr, Gremio només disposa del 60% dels drets econòmics d’Arthur, amb la conseqüència que el Barça repartirà aquests 30 milions (i els 10 en variables) entre el club brasiler, diverses empreses inversores i la mateixa família del jugador. Pel què fa els variables, el president de l’exequip de Ronaldinho, Romildo Bolzan, va explicar públicament que les clàusules seran de fàcil compliment: “Són cinc condicions i, com a mínim, quatre són raonables i perfectament factibles en un curt espai de temps. Depèn dels èxits esportius que el jugador tingui. Arthur és un jugador capaç d’aconseguir aquestes fites sense cap problema.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa