Món Esport
El Barça femení vol ser campió de Lliga al Miniestadi (17:15h)
  • CA

El Barça va aconseguir dissabte passat allò que cap equip havia aconseguit aquesta temporada: guanyar al camp del València. Un gol solitari de la capitana Marta Unzué va donar a les blaugrana tres punts més per seguir lluitant pel títol de Lliga. Ara, en els dos partits que queden, tot depèn d’elles. De fet, el Barça podria proclamar-se campió si aquest dissabte venç l’Atlètic de Madrid al Miniestadi (17:15 hores, entrada gratuïta).

Ambdós equips afrontaran el duel més esperat de la temporada empatats a 74 punts. El que situa les blaugrana com a líders són els 96 gols a favor vers els 88 de les matalasseres. Els números no enganyen i demostren la regularitat dels dos conjunts. De 28 partits jugats, el Barça n’ha guanyat 24, un més que les madrilenyes. Les blaugrana només sumen dos empats, mentre que l’Atlètic, cinc. Però l’estadística favorable per a les matalasseres és que encara no han perdut cap partit, mentre que el Barça en duu dos, un dels quals va ser al Vicente Calderón.

 

Jenni Hermoso, màxima golejadora

 

La futbolista de l’Atlètic de Madrid, Sonia Bermúdez, ha ocupat durant gairebé tota la temporada la posició de màxima golejadora de la Lliga. Però, aquesta vegada, qui encararà el partit amb la medalla serà la blaugrana Jenni Hermoso que, amb 33 gols, ha aconseguit superar a Bermúdez (31 gols). La jugadora culer va ser la protagonista de la golejada per 13-0 contra l’Oiartzun, on va marcar sis dianes.

Entrades gratuïtes

 

Tots els socis i aficionats que vulguin assistir al Miniestadi podran recollir les entrades anticipades –un màxim de 6- a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de la web del Barça. En el cas que encara hi hagi disponibilitat, aquest mateix dissabte s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou de 14:15 a 18:00 hores.

 

D’altra banda, el públic que assisteixi al partit amb vehicle particular podrà aparcar-lo a les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15:15 hores s’obriran els accessos 7 i 14 de l’Estadi. A les 15:45 hores, noranta minuts abans del duel, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

 

Final de Lliga al camp del Llevant

 

L’últim partit d’enguany es disputarà el cap de setmana del 20-21 de maig al camp del Llevant, que es manté a la quarta posició, ja que va ser superat pel València. El Barça tancarà una temporada històrica, marcada per l’accés a les semifinals de la Lliga de Campions, una competició que tornaran a disputar el curs vinent per sisena vegada consecutiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa