El Barça femení tanca amb victòria una setmana històrica (1-2)

Després d’una classificació històrica per a les semifinals de la Lliga de Campions, el Barça s’ha tornat a centrar en la Lliga en guanyar per 1-2 al camp del Tacuense. La blaugrana Jenni Hermoso –autora dels dos gols– ha liderat un equip que segueix lluitant pel títol de Lliga, a només dos punts de l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, les culers ja encadenen nou victòries consecutives.

El cos tècnic ha tingut les baixes de Melanie Serrano, Andressa Alves i Ane Bergara. Des dels primers minuts, el Barça ha buscat el domini i la possessió de la pilota. El primer xut, de Vicky Losada, ha anat desviat i el segon, de Jenni, ha acabat a les mans de la portera. Poc després, ha arribat el primer gol en un servei de còrner: Jenni, ben col·locada, ha aprofitat el rebuig per superar la portera.

L’ambició golejadora del Barça ha seguit augmentant, malgrat que al minut 58 el Tacuense ha empatat el partit amb un llançament de penal. L’atac blaugrana no ha minvat i la segona diana de Jenni ha arribat també gràcies a un còrner al minut 66. Ja a poc minuts d’acabar el partit, Bàrbara ha tingut l’ocasió de marcar el tercer.