El Barça femení s’endú el derbi i el liderat (1-6)

Líders. El Barça ha marxat victoriós de Sant Adrià després de batre còmodament l’Espanyol per 1-6, en un partit ajornat degut al compromís de la Lliga de Campions. La golejada que col·loca les blaugrana al capdavant de la classificació, a només dos punts de l’Atlètic de Madrid. Un hattrick de Jennifer Hermoso i els gols de Gemma Gili i Bárbara Latorre han tornat a certificar la voracitat ofensiva del Barça. Per contra, les blanc-i-blaves també s’han endut un petit èxit, trencant els 809 minuts d’imbatibilitat de la porteria blaugrana.

Ambdós equips han encarat el derbi en dinàmiques completament oposades. El Barça amb una ratxa de victòries, mentre que l’Espanyol és cuer sense haver guanyat cap partit. Les blanc-i-blaves han aguantat un quart d’hora amb el marcador a zero, fins que Gemma Gili ha enviat el seu xut des de fora de l’àrea a dins de la porteria. Un minut després, els peus de Jenni Hermoso han confeccionat una vaselina preciosa. Amb la llauna oberta, les ocasions del conjunt blaugrana s’han anat multiplicant, malgrat que l’Espanyol ha donat la cara amb una bona vaselina de Brenda Pérez. Poc abans del descans, Alexia Putellas ha deixat en safata l’1-3 per a Jenni.

La segona part ha començat en la mateixa línia. Gemma Gili ha marcat la quarta diana amb un potent xut creuat i, cinc minuts després, ha tornat a aparèixer Jenni per apuntar-se el hattrick. Després que Bárbara Latorre marqués el sisè, el transcurs de del partit ha estat molt tranquil, amb un domini absolut del Barça. Cal destacar la possible lesió de la jugadora blanc-i-blava Pilar Garrote, que ha abandonat el terreny de joc en llitera. Diumenge el Barça tindrà la oportunitat de refermar el liderat en el partit a casa contra el Tacuense, amb la vista també posada a l’anada de la Lliga de Campions la setmana vinent.