Món Esport
El Barça femení rep al Miniestadi un Rayo transformat (16:00h)
  • CA

El Barça no pot fallar. Després de perdre contra el Santa Teresa i de recuperar les bones sensacions en desfer-se de la Reial Societat, les blaugrana reben el Rayo Vallecano en el seu escenari preferit: el Miniestadi (16:00 hores, Gol). Les culers segueixen a remolc de l’Atlètic de Madrid, que ja es troba a quatre punts. El resultat contundent de la primera volta (0-4) pot indicar que el partit no serà complicat per a l’equip de Xavi Llorens. Però el conjunt madrileny, amb noves incorporacions, ja no és el mateix. De fet, es troba en una dinàmica a l’alça i ha aconseguit abandonar la zona de descens per col·locar-se en la setena posició.

La blaugrana que es perdrà l’enfrontament és Line Roddik. La central danesa –una de les futbolistes que acumula més minuts- pateix una lesió a l’adductor de la cama dreta i estarà de baixa dues setmanes.

 

Natalia Pablos, la revolució del Rayo

 

Quan Vicky Losada va marxar de l’Arsenal Ladies, també ho va fer Natalia Pablos per incorporar-se al Rayo Vallecano. Després d’un any i mig compartint equip a Anglaterra, ambdues jugadores s’enfrontaran per primer cop després del seu retorn. Amb el seu talent ofensiu, Pablos ha contribuït al canvi radical del conjunt de Vallecas i suma 11 gols en 11 jornades.

En aquest sentit, el tècnic blaugrana Xavi Llorens afirma que el factor Natalia Pablos “els dóna confiança i personalitat. És un equip molt competitiu i que ens posarà les coses complicades. Tot i això, crec que som superiors, hem de jugar amb una intensitat molt alta, tenir la possessió i ser verticals quan calgui”. D’altra banda, el Rayo també ha incorporat Rosa Martín (Madrid CFF) i Carmen María Alegría (Múrcia), mentre que Seon i Vílchez –que es van enfrontar al Barça a Vallecas- han causat baixa.

 

El passat de Jenni i Miriam Diéguez

 

Les dues futbolistes blaugrana que en un passat han vestit la samarreta del Rayo Vallecano són Jenni Hermoso, del 2010 al 2013, i Miriam Diéguez la temporada 2010/2011. El Barça sempre ha estat un rival complicat per l’equip madrileny. De fet, el Rayo no guanya les culers des del 9 de setembre del 2012, un dia on precisament va ser Jenni qui va obrir el marcador.

 

En la prèvia del partit, Miriam Diéguez recorda que “només queden dues o tres jugadores de l’equip amb les quals vaig jugar, però continua sent el Rayo, on vaig viure un any molt bo esportivament tot i els problemes que tenia el club. Amb ganes de veure les excompanyes”.

 

El sisè partit al Miniestadi

 

Aquest diumenge serà un dia especial. Per primera vegada en els últims mesos es succeirà un partit de lliga femenina i un de masculina al Miniestadi i al Camp Nou, ja que l’equip de Luis Enrique rebrà el Leganés a les 20:45 hores.

 

De moment, el Miniestadi és un terreny talismà per a les blaugrana, que han guanyat els cinc partits que hi han disputat aquest curs –tres de Lliga i dos de Champions League- amb un balanç de 17 gols a favor i 1 en contra. Xavi Llorens explica que “signaria jugar sempre al Mini. Tothom hi vol jugar i agraïm al club la confiança que ens tenen. És diumenge, abans del primer equip, i la gent es podria animar i venir una mica abans”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa