Món Esport
El Barça femení denuncia insults racistes contra una jugadora blaugrana
  • CA
Andressa Alves, en una imatge d’arxiu. | FC Barcelona

El Barça va golejar el Rayo Vallecano en un partit de Lliga Iberdrola (0-4) que va estar marcat per una vermella directa a la jugadora blaugrana Andressa Alves. La brasilera va trepitjar una futbolista rival, Sheila, i va ser expulsada sense contemplacions. Lluís Cortés, entrenador culer, va explicar en les seves declaracions posteriors al matx que la seva reacció es devia al fet que havia rebut un insult racista per part de la contrincant a qui va agredir.

 

“Andressa ha rebut un insult racista durant el partit. Això és un tema molt greu que hem d’intentar erradicar entre tots. Per això ha reaccionat com ha reaccionat, encara que no la justifico”, va afirmar Cortés després del partit. El tema no va acabar aquí, ja que Sheila va aprofitar les xarxes socials per desmentir les declaracions del tècnic del Barça.

 

“Vull aclarir el que ha passat. En cap moment he proferit insults racistes contra la jugadora del Barça. Espero que un club com el Barça deixi de tacar la imatge d’una jugadora que només vol gaudir del seu somni, que és jugar a futbol. Gràcies”, va publicar al seu compte de Twitter. Sigui com sigui, la polèmica està servida i l’única conseqüència negativa, de moment, la patirà el Barça, que no podrà comptar amb Andressa Alves per al seu pròxim compromís, contra l’Sporting Huelva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa