El Barça felicita Quim Torra i li desitja “sort i encerts”

El club celebra que Catalunya tingui un Govern, perquè "és la millor manera de resoldre el conflicte a través del diàleg"

El Barça celebra que Catalunya tingui un Govern. Cinc mesos després de les eleccions a la presidència de la Generalitat, Quim Torra i Pla s’ha convertit, aquest dilluns, en el 131è president de la història del país. En aquest sentit, el club blaugrana “felicita Quim Torra. Li desitja sort i encerts amb el repte que assumeix al capdavant del Govern de Catalunya”, segons paraules del portaveu de la junta directiva, Josep Vives.

A més, l’entitat s’ha congratulat perquè el Parlament hagi resolt el problema del Govern. “És bo per a Catalunya que hi hagi un Govern, i això es va expressar fa uns dies a través del president. Avui i aprofitem l’ocasió, felicitem Quim Torres, el Molt Honorable President de Catalunya i li desitja sort i encerts en una etapa important, més enllà de la ideologia i més enllà del programa de Govern”, ha afirmat Vives, en una compareixença convocada a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

Nou comentari