Món Esport
El Barça estrenarà samarreta contra l’Inter de Milà
  • CA

El Barça ha anunciat que els futbolistes de Valverde estrenaran la tercera equipació de la temporada 2018/19 el pròxim dimarts al Giuseppe Meazza, en el duel corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League contra l’Inter de Milà. Els jugadors blaugrana estrenaran una samarreta que va ser presentada el passat mes de setembre per intentar segellar matemàticament la classificació per als vuitens de final.

 

L’uniforme alternatiu al blaugrana i al groc, el segon, alterna el color rosa pàl·lid amb un vermell més fosc i homenatja la ciutat de Barcelona. La indumentària inclou una franja inspirada en l’avinguda Diagonal, un dels carrers més emblemàtics de la capital de Catalunya, la sanefa representativa de la qual recorre la vestimenta des de l’espatlla esquerra fins a la part inferior dreta.

 

Les 10 ratlles verticals de la blaugrana fan referència als 10 districtes de la ciutat, el groc de la segona recorda la temporada 2005/06 (en què el Barça va guanyar la seva segona Champions) i la tercera dibuixa un pla aeri del barri de l’eixample. En declaracions a la pàgina web del Barça, Pete Hoppins, Nike Football Apparel Sènior Design Director, ha explicat el perquè dels tres dissenys: “Aquesta indumentària encaixa perfectament amb l’equip. El club és part de la ciutat, la seva influència es pot veure en qualsevol avinguda o plaça, i aquesta passió és la que realment ha inspirat aquesta col·lecció per a la campanya 2018/19″.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa