Món Esport
El Barça estaria disposat a prendre Stuani al Girona
  • CA
Stuani celebra un dels seus dos gols al Barça. | EFE

El Girona podria ser el gran perjudicat de la marxa de Munir El Haddadi al Sevilla. Segons els principals mitjans de comunicació esportius espanyols, el Barça ja hauria decidit el nou substitut per a Luis Suárez: Cristhian Stuani. El partit contra el Llevant, corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, va deixar clar que el conjunt blaugrana no té cap futbolista en la plantilla que pugui jugar de davanter pur en cas de lesió o descans de Suárez i els culers troben en un altre uruguaià l’opció més viable.

 

Les informacions asseguren que Ernesto Valverde està molt interessat en l’estrella de Montilivi, que, amb 12 dianes, és el tercer màxim golejador de la Lliga Santander, només superat precisament per Messi i Suárez. Les peces encaixen a la perfecció: abans del partit contra l’Eibar, l’extremeny va assegurar que si venia algun davanter havia de ser com Murillo, “que conegui la competició”. Stuani, en aquest sentit, compleix amb el perfil cercat pels blaugrana. A més, l’uruguaià va arribar a l’Espanyol de la mà de Ramon Planes, actual secretari tècnic culer.

 

La seva clàusula de rescissió de només 15 milions d’euros i la seva veterania (32 anys) també són dos aspectes que criden l’atenció al Barça. Stuani, per la seva banda, podria aprofitar l’oportunitat per jugar al màxim nivell espanyol i europeu. L’operació, que debilitaria molt més al Girona del que reforçaria el conjunt de Valverde, podria fer-se en les pròximes hores, encara que els mateixos diaris esportius també asseguren que la direcció esportiva del Barça també es planteja altres opcions com per exemple Giroud, que acaba contracte amb el Chelsea el juny i també podria marxar d’Anglaterra per un preu assequible.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa