Món Esport
El Barça es retroba a Pamplona (0-3)
  • CA
El Barça celebra la victòria al Sadar | EFE

 

Torna el gran Barça al ritme de Messi i Iniesta (0-3). L’equip respon al debat de l’estil amb dos gols de manual, del llibre gran del barcelonisme, jugada col·lectiva i gol a porteria buida. L’ànima del Barça reviu a Pamplona gràcies al mètode de l’emperador manxec i el lideratge suprem de l’argentí, que ha tornat a oferir un recital sobre què significa jugar a futbol. 

Assistències, rematades, arrencades… Leo Messi ho ha fet tot extraordinàriament bé contra Osasuna. Ha iniciat la jugada de l”un a zero i ha fet el segon, en tots casos amb Jordi Alba com a gran aliat. Només li ha faltat encertar a la definició al minut 15, que ha perdonat un u contra u amb Nauzet, i al 26, que ha picat la pilota per sobre del travesser.

 

S’ha redimit al temps afegit, amb un gol de fotografia: Messi contra el món. Ni quatre jugadors d’Osasuna han pogut aturar Leo Messi, que s’ha clavat a la frontal després d’una bona jugada individual i ha fixat la vista a la porteria per enviar la pilota a l’escaire i tancar una actuació magistral. 

 

 

El Barça ha respost al debat de l’estil amb dos gols de mètode, que transporten a les millors èpoques, quan l’equip tocava i tocava, s’agradava i es trobava, arribant fins a la cuina sense que ningú ho evités. Messi i Iniesta han tornat a fer de les seves a Pamplona i el Barça ha tornat a ser el Barça.

 

El domini blaugrana només l’ha trencat Sergio León, que ha enviat una pilota picada al travesser mentre Ter Stegen s’ho mirava. Suárez, que ha enviat una pilota al pal a la primera meitat, ja és màxim golejador de la Lliga (10 gols) però hauria pogut ampliar els seus registres si no hagués errat les oportunitats que ha tingut a la primera meitat. 

 

“Si recuperem el nostre estil, som imparables”, va dir Piqué després del Clàssic i els dos petits, juntament amb Busquets i Jordi Alba han anat per feina. El Barça metòdic, amb certs matisos (per exemple el recorregut d’André Gomes), ha aparegut a Iruña per tornar a sumar de tres en tres a la lliga i recuperar sensacions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa