La Lliga passa indefectiblement per Balaídos. El Barça s’ho juga tot, sense trepitjar la gespa, en un penúltim capítol del campionat. Els blaugrana defensaran aquest vespre el color blau celeste del Celta de Vigo, el rival del Reial Madrid i botxí de blancs i culers en els partits que els han enfrontat aquesta temporada. L’equip de Zidane va caure eliminat de la Copa del Rei davant els de Berizzo, amb un empat al Bernabéu i una derrota a l’estadi gallec, mentre que el Barça va rebre quatre gols del Celta a la Lliga, els mateixos de la temporada passada.

Aquest dimecres al vespre (21:00 hores, Movistar Partidazo), els barcelonistes s’agafaran al penúltim dels dos ‘claus ardents’, als quals es poden atançar. Al Barça només li queda confiar en el Celta de Vigo i en el Màlaga, certament dos rivals incòmodes per a un Reial Madrid que depèn d’ell mateix per aixecar el segon títol de Lliga en nou anys, però dos equips que només s’hi juguen l’honor i la professionalitat.

 

Amb l’eliminació a les semifinals de l’Europa League davant el Manchester United, el Celta ha quedat molt tocat anímicament. Les imatges dels futbolistes, plorant a la gespa d’Old Trafford, van denotar un estat de decepció majúscul, en el que fou el darrer partit amb objectius en joc per al conjunt gallec.

El del Reial Madrid és un enfrontament amb caràcter reivindicatiu, però sense motivacions relacionades amb la competició. El Celta ja no disposa d’opcions per accedir a les posicions europees i no s’hi juga absolutament res a nivell de puntuació. Tot i això, la voluntat de finalitzar la temporada amb un bon regust de boca, en un partit atractiu davant la seva afecció i amb cert esperit de venjança, després del menyspreu patit per les declaracions i intencions del Reial Madrid per evitar la suspensió, converteixen el duel a Balaídos en quelcom més estimulant.

 

El Barça es posa en mans del Celta, després de no haver estat capaç de decidir la Lliga degut als seus propis errors, i confia que l’equip d’Eduardo Berizzo l’ajudi a aixecar el títol el proper diumenge al Camp Nou. És la penúltima dosi d’esperança per als blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa