Món Esport
El Barça emprèn una acció judicial per resoldre la repressió a la final de Copa
  • CA

El Barça ja s’ha cansat d’esperar. El club blaugrana, que no ha rebut resposta per part de la delegació del govern espanyol a Madrid, emprendrà una acció judicial per resoldre la requisa de samarretes, banderes estelades i altres objectes en la final de la Copa del Rei celebrada el passat 21 d’abril a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid.

Així ho ha confirmat el portaveu de l’entitat barcelonista, Josep Vives, que ha lamentat la manca de resposta per part de les institucions espanyoles. “El club ja no es marca més terminis. El club va fer una pregunta per escrit i ho va comunicar a la RFE. I com que no hem obtingut cap resposta, ara l’exigirem a través dels tribunals. Ho farem immediatament”, ha explicat.

 

El Barça “emprendrà una acció davant el jutjat contenciós administratiu” per tal d’exigir una resposta per la via judicial. El club vol resoldre qui va ser l’organitzador de la incautació de roba i material reivindicatiu per part de la policia espanyola a les portes de l’estadi, una mesura que va afectar centenars de socis i afeccionats blaugrana.

“Ho vam demanar amb tota l’educació del món i no hem tingut cap resposta, hi ha hagut silenci a l’altra banda. Fa massa dies que vam preguntar-ho i la resposta no era complicada”, ha conclòs el portaveu de l’entitat culer.

 

Suport als socis expulsats de Riazor

 

El Barça, a més, ha volgut reiterar el seu suport als socis expulsats de l’estadi del Deportivo de la Corunya per cridar “llibertat”, després que la policia proposés una sanció de 3.000 euros. “Els fem costat en la seva reivindicació i en la seva reclamació. Els ajudarem en tot el què puguem. Entenem que els fets que es van produir són prou greus per fer-los costat, d’acord amb allò que defensem, la llibertat d’expressió aquí i fora”, ha manifestat Vives.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa