El Barça empata i deixa la Lliga femenina en mans de l’Atlètic (1-1)

El Barça Femení s’ha quedat a les portes de la Lliga. Encara no hi ha campió matemàtic però l’empat contra l’Atlètic al Miniestadi (1-1) deixa la competició en mans de les matalasseres, que seran campiones si guanyen l’últim partit de Lliga. Sonia Bermúdez ha avançat les visitants i Jennifer Hermoso ha empatat el partit però el Barça no ha pogut sumar els tres punts i superar l’Atlètic a la classificació.

L’equip de Xavi Llorens ha arrencat disposat a menjar-se el món -i el rival- conscient de la necessitat d’una victòria per proclamar-se campió de Lliga. Ha intimidat el Barça a l’Atlètic a partir de la insistència i el coratge més que del futbol.

Ha jugat 15 minuts inicials elèctrics el conjunt barcelonista, però les visitants han mesurat el pols del partit i han calmat l’ambient, apropant-se a la porteria de Paños i obligant el Barça a fer un pas enrere. S’ha adormit el partit, generant un clima que beneficiava el conjunt matalasser.

El Barça ha fet un bon diagnòstic al descans i ha repetit el patró de l’inici del partit després de la represa. Les catalanes han collat l’àrea rival i han buscat el gol però Jeniffer Hermoso ha comès penal sobre Sonia al minut 13 i s’han ensorrat les opcions del Barça.

Sonia Bermúdez ha assumit el llançament i, tot i fallar-lo en primera instància, el rebuig de Sandra Paños ha rebotat al genoll de la jugadora de l’Atlètic i s’ha introduït a la porteria local. El gol del conjunt madrileny ha estat un cop per les noies de Llorens però l’equip no s’ha rendit.

Jennifer Hermoso ha capitanejat el Barça

La ’10’ del Barça ha capitanejat l’equip i ha fet el gol de l’empat al minut 24. Ha rebut una passada filtrada des del cantó esquerre i ha encarat Lola Gallardo, escorant-se amb un toc suau a l’esquerra i definint ras. Hermoso ha demostrat la seva grandesa refent-se de l’error del penal i empatant el partit.

Jennifer ha ajudat en la pressió, ha baixat a organitzar al centre del camp, ha fet de davantera referència i ha assistit l’equip en què ha necessitat. És el buc d’insígnia del Barça i avui ha demostrat la seva vàlua. El Barça ha pogut empatar el partit al temps afegit però Unzué ha enviat una rematada als núvols, on s’ha quedat l’esperança del Barça a la Lliga.