El Barça dona vida a la Lliga Iberdrola (0-2)
X
Les jugadores del Barça celebren el triomf al Wanda Metropolitano | FC BARCELONA

El Barça ha donat vida a la Lliga Iberdrola després de donar la sorpresa contra el líder, l’Atlètic de Madrid (0-2), en un Wanda Metropolitano ple de gom a gom que ha presentat una entrada rècord en el futbol femení espanyol. Era un duel a cara o creu pel Barça, que estava obligat a guanyar per escurçar a tres punts la distància amb el conjunt madrileny, que podia haver deixat la lliga sentenciada aquest diumenge.

Però el Barça s’ha resistit a donar el seu braç a tòrcer i ha plantat cara des d’un bon inici, plantejant un partit obert i disputat que ha tingut força alternatives a les dues àrees. Ludmila ha avisat amb una ocasió al minut 2 salvada per Sandra Paños, però pocs minuts després han estat Kheira Hamraoui i Lieke Martens les jugadores del Barça que han buscat la porteria de Lola Gallardo, que també ha tingut feina. Les porteres de tots dos equips, de fet, han estat les dues peces més destacades. La de l’Atlètic ha evitat dos xuts d’Oshoala a la mitja hora de joc. La jugadora blaugrana havia disposat poc abans d’una rematada creuada. Paños, per no ser menys, ha blocat un xut de Jenni Hermoso des del vèrtex de l’àrea.

X
Martens, durant el partit contra l’Atlètic al Wanda Metropolitano | FC BARCELONA

L’Atlètic ha començat millor, però les aturades de Paños han donat confiança a un Barça que ha anat creixent durant el primer temps. Els gols, però, no han arribat fins la represa. Al minut 65, Oshoala ha obert la llauna a la sortida d’un córner on ha firmat la seva cinquena diana del curs. El Barça no s’ha conformat aquí, i ha seguit directe a pel segon. L’ha trobat Duggan, a deu minuts del final, després d’aprofitar dins de l’àrea una pilota centrada des de l’esquerra. Tres punts cap a Barcelona i la Lliga Iberdrola més oberta que mai.